Misschien vandaag een onderwerp wat iets afwijkt van de rest van de inhoud van deze website. Vandaag wil ik het namelijk niet hebben over de prijzen van ramen en deuren, maar over foto’s op aluminium.

Aangezien veel van de lezers van onze website bezig zijn met bijvoorbeeld een verbouwing of renovatie van hun huis leek het mij interessant eens wat af te wijken van het onderwerp. Het opknappen van een huis of kantoor volstaat natuurlijk niet bij alleen nieuwe ramen en deuren. Het gaat verder dan dat, interieur is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van een woning of kantoorruimte.

Unieke en persoonlijke fotodecoratie

Veel mensen kijken niet verder dan hun neus lang is en laten een portret afdrukken. De mensen die wel een opletten en naar de trends kijken hebben wel eens het oog laten vallen op een foto op canvas, maar een foto direct gedrukt op geborsteld aluminium? Dat zie je toch niet heel vaak en is echt een te gekke accessoire.

Doordat de foto direct gedrukt wordt op een plaat aluminium is de foto op aluminium erg ruig van uiterlijk en past precies binnen een industrieel en modern interieur. Maar ook als je op zoek bent naar een accessoire voor buiten of in de schuur kan je een kwalitatieve fotodecoratie laten maken.

Dibond of aluminium

Aangezien de accenten van de foto weg kunnen vallen bij een directe fotodruk op aluminium is het ook mogelijk de foto op aluminium te laten lamineren. Een groot voordeel hiervan is dat de kwaliteit van de foto vele malen vergroot wordt. Dit is ook wel bekend als de foto op Dibond en kan op diverse manieren afgewerkt worden.

Bij een foto op dibond wordt de foto apart afgedrukt en op een plaat aluminium/dibond verlijmd. Dit wordt afgewerkt met een glanzende of matte look zodat de decoratie exact binnen uw interieur past.

Tags:
Posted on Aug 20, 2014

Contact

Solvari B.V.

Address:

Zoomstede 5 Nieuwegein, NL, 3431 HK, Netherlands.

Contact:

Customer Service: ++32-(0)2/888.6055

Opening Hours:

Top