Bouwmaterialen voor een woning dienen mooi en duurzaam te zijn. Dat geldt in het bijzonder voor de ramen, want ze hebben zowel naar binnen als naar buiten toe een belangrijke functie. Ze bepalen mede het uiterlijk van het huis, ze kunnen bijdragen tot een zuiniger energieverbruik en ze houden lawaai en regen tegen. Dus is het de moeite waard om op kwaliteit te letten, want de kwaliteit van de kozijnen bepaalt de kwaliteit van de woning.

De producten van Thyssen Polymer.

Kunststof kozijnen zijn een garantie voor kwaliteit. De technisch hoogwaardige profielen van Thyssen Polymer die door een raamfabrikant worden verwerkt, voldoen aan de hoogste eisen. Thyssen Polymer kunststof kozijnen passen even goed bij moderne nieuwbouw als bij oude gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Ze worden in een eengezinswoning net zo gewaardeerd als bij grote, industriële objecten.

Thyssen Polymer 4 standaardkleuren en 26 speciale kleuren .

Thyssen Polymer ramenMet Thyssen Polymer kozijnprofielen spaart u energie en grondstoffen. Verwerkt tot kozijnen, ramen en deuren verhogen ze het wooncomfort en helpen ze, door hun hoge warmte-isolatie, tegelijkertijd om energie te besparen. Ze zijn wat alle industriële producten zouden moeten zijn: gebruiks- en milieuvriendelijk. Thyssen Polymer profielen zijn voorzien van certificaten van alle erkende keuringsinstituten en voldoen aan alle kwaliteits- en keuringsbepalingen. De profielen bestaan behalve in klassiek wit ook in talrijke houtdecors of moderne kleuren.

Thyssen Polymer huisdeuren zijn een goede investering voor de toekomst. Ze behouden hun waarde voor lange tijd, want ze zijn op maat gemaakt van hoogwaardige kunststof. Het materiaal blijft niet alleen weerbestendig en perfect in vorm, maar vergt ook weinig onderhoud. Thyssen Polymer huisdeuren bieden optimale klimaatbescherming. Met hun uit meerdere kamers bestaande profielen voldoen zij aan de strengste eisen ten aanzien van warmte- en geluidsisolatie.

Polymer profielen schuifdeursystemen

Met Thyssen schuifdeursystemen maakt u een gevel transparant en toch dicht. Daardoor wint u aan wooncomfort zonder de aspecten beschutting en veiligheid te verwaarlozen. Een elegant en ruimte besparend ontwerp biedt u gelijktijdig de mogelijkheid om grote raamelementen met gemak te bewegen. Het materiaal -hard PVC met verhoogde slagvastheid- beschikt over alle eigenschappen die een huiseigenaar zich voor de buitenkant van zijn huis maar kan wensen. Het is bestand tegen hitte, kou, regen en luchtvochtigheid. De kunststof profielen verouderen niet, ze hoeven niet te worden geschilderd, trekken niet krom en blijven recht ook bij grote afmetingen, omdat ze van een stalen kern worden voorzien.

Posted on Apr 9, 2016

Contact

Solvari B.V.

Address:

Zoomstede 5 Nieuwegein, NL, 3431 HK, Netherlands.

Contact:

Customer Service: ++32-(0)2/888.6055

Opening Hours:

Top