Categories: aluminium ramen

Reynaers levert en monteert aluminium ramen in Antwerpen die geheel op maat naar uw individuele wensen op maat worden gemaakt.

Zij bieden u dan ook een enorme keuze als het gaat om ramen welke vorm of materiaal u ook kiest, rond, vierkant, zeshoekig, kunststof, aluminium of hout. Reynaers heeft voor ieder woning de juiste ramen. Tevens kunnen wij op alle door ons geleverde ramen van beslag voorzien dat voldoet aan het Politie Keurmerk. Het is voor u van groot belang dat u als consument geen enkel risico loopt! Juist daarom hebben wij een productiebedrijf die alle denkbare certificaten bezit en bent u wederom op het juiste adres. Het KOMO en SKG keur en niet te vergeten het Politiekeurmerk Veilig Wonen zijn eigenlijk een vanzelfsprekendheid en voor u een must!

Aluminium ramen in AntwerpenOf het nu gaat om een eenvoudige balkondeur, een solide achterdeur, of een exclusieve voordeur, wij hebben een deur voor ieder huis in elke woonsituatie. De voordeur is het visitekaartje van ons huis, daarom willen we deze mooi en exclusief hebben. Reynaers bied dan ook een breed assortiment aan deuren, zowel in kunststof aluminium en hout.

Een vouwdeur of balkonbeglazing van Reynaers is de juiste keuze om de toegevoegde waarde van uw woning te vergroten. Geproduceerd uit de uiterst fraai esthetische profielen zowel van hout als aluminium of allebei.

Reynaers heeft de volgende systemen:

  • Volglas balkon schuif-vouwsystemen
  • Aluminium vouwsyteem
  • Houten vouwsysteem
  • Geïsoleerde Aluminium vouw/schuif puien
  • Hout/Aluminium vouwsystemen

Maar Reynaers aluminium ramen in Antwerpen kan veel meer voor u betekenen. Zo werken wij ook samen met Keralit©, wat een duurzaam en milieuvriendelijk gevel- en dakrandsysteem is en voldoet zowel aan de richtlijnen van het Bouwbesluit als aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen (DuBo). De basis is opgebouwd uit gerecycled kunststof. De toplaag bestaat uit het in de bouwwereld zeer bekende Renolit©. De samenstelling staat garant voor uitstekende eigenschappen zoals kleurechtheid, ongevoeligheid voor kromtrekking onder invloed van zon, vocht of warmte. Voor meer informatie over de verschillende systemen waar Reynaers aluminium ramen in Antwerpen meewerkt verwijzen wij u graag door naar onze website.

Tags:
Posted on Dec 31, 2015

Contact

Solvari B.V.

Address:

Zoomstede 5 Nieuwegein, NL, 3431 HK, Netherlands.

Contact:

Customer Service: ++32-(0)2/888.6055

Opening Hours:

Top